Vil ikkje øva til prøve…

Min kjære Lisa likte yrkesmesså, eg var nok ei av dei hu nevner som ikkje såg heilt vitsen. Men reisen dit starta i det heile veldig dårlig; toget var kjepeforsinka, maten på SubWay var skamdyr og ikkje god og mine dårlige, nå pensjonerte, vintersko lakk. Great. Så tok me buss fra stav inn til Tjensvol på messe. Det var kaos og serdeles lite personal space, spesiellt når det kryr av ungdomsskule-elevar som er tøffare en toget.
Men me fekk gratis lappar og holda kyllingar! Utenom det fekk eg meg to hefter med informasjon som egentlig ikkje bryr meg meir en litt på venstre ankel, siden eg ikkje gidder å tenka på det før til neste år på denne tiden.
Me var kanskje på messa i litt over ein time, så reiste eg og Ingrid til stavanger igjenn. Då var det andre boller! Me gjekk tur på Breiavatnet, koste oss på Gina Tricot, Kremmerhuset og spesiellt på DNA. Ingrid hadde sikla over noken knallkule sko, som desverre er ubeskrivelige grunna latskap, og eg fekk og kjøpt meg sko! Som nevnt holdt ikkje mine gamle vintersko mål, så eg trengte nye. Kjøpte lysebrune skinnsko, med litt hel på som går litt lenger opp på leggen en de gamle.
Interresting, sant?
Reiste så til typen i sadnes og hadde en superavslappa kveld. Såg alle de beste tingå på TV: Two and a half men, Scrubs, Family Guy og The Simpsons. Herlig å kunna slappa godt av 🙂
Nå ser eg bare fram til at denne dagen slutte. Skal som nevnt ha prøve i neste økt, så blir det Mezzanin og møte med Odd før jobb til 8. Nå må eg bare pakka supervarme klær, det blir tosiffra minus i Hamar! :O»

Bilder av kyllingen kommer såklart seinare

One thought on “Vil ikkje øva til prøve…

  1. eg likte na for eg klarte få finna det eg sko ha 😛 hahah, men det va KAOS!

    glede meg til å se dine nye sko frøken, og bra du koste deg igår 🙂

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s