it’s a deadly fever that only strikes on saturdays

Jobbhelg og nok å gjøre. Fredag var lang dag etterfulgt av jobb til 8, og etter det var det litt snakk med family + Per Kåre før jeg stupte i bingen. Lørdag åpnet jeg shappa, og dagen gitt nokså fort. Hadde sett eg ut en jakke til våren på H&M som jeg tengte jeg skulle kjøpe, men kom på at det nok var nødvendig å overføre penger slik at jeg kunne betale. Fikk derfor mamma til å komme ned med pc’en min slik at jeg fikk tilgang på nettbank rett etter jobb på nærmetste kafé. Problemet var bare at jeg hadde glemt kortet hjemme, slik at jeg ikke kunne kjøpe noe som helst. Irritert gikk jeg hjem og dreit i hele jakka. Håper de har den i Kristiansand i vinterferien. Ja, vi har bestemt oss for Kristiansand i stedet for Oslo, og det blir bare oss to, men det går bra 🙂
På kvelden tok jeg toget til Sandnes der jeg og min kjære gitt på Gamlaværket for å spise knallgod mat for så å gå på kino og se The Wolfman. Absoltt en gøy film, thriller lignende, med mørk og mystisk hovedperson som sliter og har det tøfft. Oppskriften på sikkel, sånn ca.
Apropos mørk, mystisk og sikkel, så sammenligner jeg Wuthering Heights med The Twilight Saga (lite oppfinnsomhet på hun der Meyer må jeg si). Men jeg lurer på om noen kan hjelpe meg litt. Hvordan kan jeg oversette denne setningen slik at den høres like vakker ut på norsk som på engelsk?

If all else perished, and he remained, I would continue to be; and if all else remained and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.
Hvorfor snakker ingen slik lenger?

Jeg har flere ganger dratt med meg kamera i håp om å få tatt noen bilder men til ingen nytte, det er få  bevis på hvem jeg egentlig møter i Sandnes.

PS: Jeg kjørte til og fra Egersund i dag, det gikk veldig bra!

One thought on “it’s a deadly fever that only strikes on saturdays

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s