masseødeleggelse og andre kuriositeter

Jeg var på nok en kjøretime i dag, og ettersom den forrige var så vellykket ble jeg ganske skuffet i  dag, det tror jeg kjørelæreren også gjorde. Men slik går det nå. Ved avslutningen av timen skulle jeg rygge opp bakken og parkere foran kjøreskolen, og jeg presterte å kline meg inntil den ene veggen. Kjørelæreren spurte om jeg kom meg ut, og for stolt til å innrømme at jeg muligens måtte gjøre dette om igjen, sa jeg ja. Jeg smøg meg ikke ut av bilen før han var gått inn på kontoret.
Men i ryggeprosessen startet jeg å ruse bilen, og når jeg var vel parker, fortalte han meg at dette kunne ha ødelagt kløtsjen totalt, 25.000 tusen takk! Uff, jeg vil helst slippe det, tror ikke det hadde forbedret det gode forholdet vi har, for å si det sånn.
På vei hjem gikk jeg forbi vgs, og der stod det en politibil ved et av de nærmeste husene. Jeg gikk saaaakte forbi og så nysgjerrig på de to politimennene som kikket inn vinduene på huset. «HVA SKJER?». Jeg forestiller meg jo CSI og Driminal Minds med en gang, og ventet på at noen plutselig skulle hoppe ut en dør og løpe for harde livet nedover bakken. Toppen hadde vert om vedkommende da sklei pladask på isen. Men nei, ikke noe av det.
Apropos is, så var jeg på god vei mot bakken selv. Min høyre fot sklei sidelengs bak den venstre, litt sånn skøyteløp stil, men jeg hentet meg fint inn med et dempet pip . Det var egentlig ikke flaut, helt til jeg så meg rundt og merket damen som gikk et stykke bak meg. Hun smilte vennlig, og syntes antagelig ikke det var flaut men litt morsomt, men det ble jo selvsagt flaut for min del uansett. Forfengelige menneske.

Nå kan snøen godt gå sin vei, til og med i akebakken i nabolaget er det kun spor etter føtter, ingen kjelker eller ski. Vi er lei.

Lokal kjendis. Jeg er helt sikker på at jeg er hans største fan. Du har ikke nubbesjans Anette, jeg har bilde med ham, og vi poser! IN YOUR FACE!

One thought on “masseødeleggelse og andre kuriositeter

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s