Bergen by

Etter 6 ufatelig lange timer på jobb reiste vi alle fire til Bergen med kystbussen, ai så lang tid det tok. Vi var fremme på soveplassen 23.30 ov sluknet kjappt. Fredag ble brukt til sulling og vas før vi stillte oss i kø utenfor Koengen. Vi bestillte Dollypizza og Pepsi Max og spiste på gressplenen utenfor. Tiden sneglet seg fremover og vi kom til det første oppvarmingsbandet, et lokalt band, som etter min smak ikke var serlig bra. Etter dette kom White Lies som er ganske så flinke og vi koste oss med god musikk i sola. Vi hadde klart å komme oss frem til skillet til Golden Circle og var ganske godt plasserte i forhold til scenen.
Når MUSE selv kom på var det helt fantastisk. Det kan virke som om de ikke tar seg selv serlig høytidelig, når de kommer ut i skinnende sølvdress og tettsittende skidrakt, men de presterte så absolutt. Det er egentlig ikke mer en kan si om konserten, annet enn at det var en opplevelse, og at du burde ha vert der.
Lørdagen brukte vi til shopping, og på kvelden var det ut på by’n. Vi starta med god mat på Egon, etterfulgt av vorsh hos Tor med venner. En liten gjeng reiste så til utestedet, som lå rett over gaten for der vi sov, og storkoste oss der. Det ble narch til kl.05.30 med god musikk, morsomme mennesker og dype samtaler.
Alt i alt var søndags morgen den verste delen av turen, da vi måtte relativt tidlig opp, men for å si det kort: JEG ER FORNØYD MED HELGEN 😀

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s