Scheeeer’a?

På en måte skjer det veldig mye på skolen, men det er vanskelig å gjenfortelle. Det er små øyeblikk, stemninger, blikk og delte tanker. Situsjonshumor er alltid forferdelig å gjenfortelle.
I helgen var jeg hjemme en tur! På bondelandet feiret de poteten, og jeg kjente gremmelsen gå hånd i hånd med følelsen av å være hjemme. Jeg brukte mesteparten av ettermiddagen til å reise, og det liker jeg egentlig veldig godt. Ha god tid på toget og kikke ut av vinduet, høre musikk eller lese (jeg fikk lest Kolosserbrevet på turen). På lørdagen hentet jeg kjæresten og vi tuslet litt i sentrum på festival. Senere ble vi innviterte av hans besteforeldre på komlemiddag, koselig 🙂 På ettermiddagen var jeg litt med familien før kjøresten og noen veninner kom på besøk og vi koste oss med Troy og annet godteri. Søndagen var kvalitetstid med familien før jeg tok fatt på reisen tilbake til Grimstad. 
Nå plaskregner det ute og jeg har på meg småsko, herlig.
I neste uke skal vil til Danmark på sosial tur med skolen, gleder meg! Etter det er det høstferie, og jeg håper å få meg en liten tur til Bergen.
Bilder kommer senere, ha en fin dag 🙂

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s