Solborg FHS

Uka er omme og vi er ferdige med «praksis» på Solborg. Alt i alt tror jeg hele teamet var fornøyde med turen, selv om det ble en del dødtid. Vi fikk mye tid til å slappe av, være i Stavanger og til å bli kjent med folk på skolen. På mandagen hadde vi bibelgruppe og brukte Glad Tidings opplegget som vi er vante med fra BIG. Det fungerte godt og folk likte måten ting ble gjort på. Tirsdagen gikk med på å planlegge et møte vi skulle ha senere på kvelden, og resultatet der ble også veldig bra. Mange møtte opp og det ble en fin kveld. Ellers hadde vi morgenord hver dag og var sosiale med folk på skolen. Vi arrangerte leker og quiz og til min overraskelse var folk ivrige og klare for aktiviteter på ellers late dager.

Helgen før og etter teamtjenesten var jeg hjemme og fikk treffe folk. Det var kjempekoselig å se venner og familie, selv om jeg aldri føler jeg får nok tid til alle.
Selv om det har vert koselig å være på team, gleder jeg meg til å komme tilbake til BIG og venner der. Tar toget tilbake senere i dag, så nå håper jeg at jeg klarer å lukke kofferten 😉

Teambuilding…

One thought on “Solborg FHS

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s