Should I wright it on my forehead?

Det er enda vinter i Grimstad, snøen ligger som et tyngende teppe over skjøre spirer. Jeg vil ha vår!
Heldigvis var jeg hjemme i helga, der var det snøfritt og torre veier. Fikk bruke tid med foreldre, søster som var hjemme og kjæresten min, finfint. Ellers skjer det ikke mye på skolen for tiden, dagene er relativt vanlige. Vi bruker kveldene og nettene på å være sosiale, og såver i hvert friminutt for å ta igjenn det tapte.
Jeg skal innvadere hovedstaden sammen med to nydelige jenter fra skolen og gleder meg veldig. Det blir gøy å leve i en by der jeg kan gå med hatt uten å bli sett på som en oppmerksomhetssyk skrulling. Jeg er enda ikke sikker på studieretningen men det blir et årsstudium muligens i psykologi eller engelsk. Egentlig burde jeg ha valgt noe helt annet så jeg slipper å «velge» et av mine søsken samtidig som fag (broren min studerer psykologi og søsteren min engelsk).
Vi skal ut på Teamtjeneste til neste uke og jeg reiser igjenn til Solborg FHS i Stavanger. Egentlig virker det ikke som om noen av medelevene mine er serlig klare for enda en runde med Teamtjeneste, men det kan fortsatt bli noen bra opplevelser selv med dårlig innstilling. Til helgen ska musikklinjen ha 3 konserter i lokalområdet, det kan bli gøy, selv om jeg kunne tenkt meg å reise hjem også den helgen.

Som elev på musikklinjen får jeg mange tips om bra musikk, her er et veldig variert men stilig utvalg:
Basement Jaxx – What’s A Girl Gott’a Do?
Jarle Bernhoft – Streetlights
Kings of Convenience – Homesick

Nå skal jeg ned til favorittjentene, håper jeg ikke faller og skamslår meg i trappa, stygge isen…

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s