Endelig er jeg tilbake på BiG etter Tematjeneste på Solborg FHS. Det var gøy, men det er alltid knall å komme «hjem» til venner på skolen. Jeg brukte frihelga etter Teamtjenestenpå å være med kjæresten og vi brukte mye tid på å gjøre ingenting, herlig. På lørdag var vi ute på kino for å se The Black Swan (anbefales) og så gikk vi på italiensk restaurant, enormt koselig. Jeg reiste tilbake til Grimstad på ettermiddagen på mandag, så kjæresten fikk tid til å komme innom med en Valentines-sjokolade før jeg reiste, fine kjæresten som kjøpte favoritten Kvikklunsj som stor plate.
Her på sørlandet er det fortsatt vinter og snøen daler, det tar aldri slutt! I tillegg til dette hadde vi brannøvelse i snøstormen kl.06.30 i dag, yes.
Nå må jeg få bestillt fly fra Sola til Gardermoen for turen til India, gleder meg enormt! Heldigvis har vi vinterferie før vi reiser, så jeg får være litt hjemme før jeg skal ut i verden.

Jeg kjøpte filmmusikken til Juno når jeg var i Stavanger. Liker godt samleCDer der alle sangene har samme «feeling og stemning» men er fra forskjellige artister. I tillegg er det proffesjonelle folk som setter sammen musikken, finfint.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s