Eg tok deg verden rundt i båt

ELSKER det nye albumet til Kaizers Orchestra, og nå er bilettene til Jærnåttå i boks, så da får jeg se dem live i hjembyen.

I kveld har jeg slappet helt av og bare gjort småting. Jeg var på min siste gitartime for året, merker at det går litt mot slutten nå. Ellers hadde jeg en koselig telefonsamtale m Camilla som hadde mye spennende å fortelle. Etter det har jeg bare sittet med PC’en på fanget og kikket på blogger, shit som tiden går når man driver med tanketomme greier.

Til sommeren og høsten skal alle ut på spennende ting; broder’n skal til Kongo i sommer, for så å reise til Sør Afrika i høsthalvåret, søster skal til Madagaskar på vårparten, Ingrid’venn skal (muligens) til england til høsten og Camilla’venn skal til Kenya i sommer. Jeg håper bare jeg får masse jobb i sommer, får med meg helga på Skjærgårds og så blir det nok et eventyr i seg selv å flytte til Oslo også.

Gleder meg skikkelig til helga, da kommer kjæresten på besøk og vi skal bare være sosiale og slappe av i sørlandssola. De siste dagene har det ikke vert så fint vær, men satser på at det blir bedre så vi evt kan ta en fin picknik eller kanskje en hyttetur.

Satser på at jeg får med meg Marianne for å besøke Ingrid til høsten, så kan vi gjenta suksessen fra ifjor.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s