Guilty pleasures

Jeg digger www.bloglovin.com, det er mitt ultimate tidsfordriv. Jeg går på Toppblogger og klikker meg gjennom alle  de generelle og de fleste som er listet under Fashion, det er så gøy! Som oftest ser jeg bare på bilder og skumleser litt, men det er enkel underholdning og jeg kan drømme meg litt bort i andres liv for en liten stund.
Bruker også en del tid på vindus-internettshopping, og det er ikke så bra. Jeg kikker på nye klær, fine interiørdetaljer og plutselig havner ting i «handlekurven». Det er skjeldent jeg faktisk kjøper noe, men det hender…
Jeg har bestemt meg for å bli skikkelig flink til å styre økonomien min i Oslo, og snakket nettopp med pappa om bufferkonto og greier.
Jeg håper på å få meg en helgejobb til høsten, jeg har så lyst til å reise til England og besøke Ingrid, og da er det greit med litt ekstra penger.

Min tid som bibelskolestudent er over, men heldigvis kommer mange fra kullet til å bo i Oslo, og så  å si resten blir igjen som Team i Grimstad. Som mamma sa «de dør jo ikke, du kan treffe dem igjen».

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s