Æsj

Jeg sitter sammenkrøllet i sofaen og leser blogger og vindusshopper. Egentlig er jeg lettere irritert fordi jeg er så usikker på året i oslo. Jeg er helt sikker på at jeg vil dit, det er ingen tvil, men jeg kom ikke inn på det studiet jeg ville. Det blir årsstudium i engelsk, jeg er på venteliste på økonomi og ledelse, æsj.
Jeg hadde tenkt at dette året skulle brukes til å finne ut om det var ledelses og administrative fag jeg skulle fortsette med videre, nå føler jeg at jeg ikke kommer noen veg. Jeg får et år med engelsk som kan være praktisk til mange jobber, men neste vår føler jeg at jeg har kommet like langt som jeg er nå. Dette blir liksom bare et ekstra år som bringer kunnskap og lån. Blæh.
Jeg håper det kan bli et bra år likevell, og at jeg kan finne ut hvor i verden jeg skal, hva skal jeg gjøre med livet mitt?
Stort og vanskelig…

One thought on “Æsj

 1. Kjære Ingrid, så bæsj at du ikkje kom inn på det du ville!
  Men eg syns det e veldig kjekt at du ska te Oslo fordeom,
  søsterå mi og hadde et sånnt år der hu bare måtte studera noge aent for hu ikkje kom inn og hu sa at det fungerte veldig bra. Blei kjent med byen og med seg sjøl. Så kanskje du ennå lettere kan finna ut ka du vil!

  Også ska du jo bo med oss! YEY!
  (Men du har lov å ver lei deg og altså)
  Gla i deg Ingrid ❤
  – Hanne

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s