Siste uken

Jeg rydder rommet og tenker så smått på pakking, det er mindre enn en uke til jeg reiser til Oslo. En av tuppehønene har allerede flyttet inn i leiligheten og jeg tror den andre kommer om ikke så lenge, det blir så gøy når vi alle er der! Jeg gleder meg helt enormt til å innrede, reise på IKEA og ha min egen plass å bo . Det blir så gøy å få en hverdag i Oslo, og nå kan jeg snart tenke meg litt hvordan det vil bli siden jeg har fått oversikten over forelesninger osv.
Det blir kjipt å reise fra typen såklart, han flytter ikke til Hønefoss før slutten av måneden, så det blir en periode uten hverandre der. Likevell gleder jeg meg til å kunne ta buss/tog til han for helge og dagsturer og jeg gleder meg til å få besøk av han i leiligheten også, alt blir så spennende!
Nå står fokuset på å bruke litt tid med alle pene mennesker her hjemme før jeg flytter, håper jeg får tid til alt, det er ikke alle som er like heldige som meg som har ferie nå…

Innredningsklar med en pyntepute jeg kjøpte for flere år siden og en fin mugge/vase som jeg fikk av min søster til bursdagen.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s