Tilbake

Helgen var fantastisk! Vi spiste i «Høgbygget», var hos farmor og fikk daimiskake, jeg kjørte en vandt rute til Tjøtta og var kjæreste, storesøster pakket livet sitt i koffert og jeg hjalp. Nå er hun på Madagaskar, sykt.
De to siste dagene har det gått menn utenfor stue- og kjøkkenvinduene våre, gøy. De ser ikke inn, så mye, men ler og snakker veldig høyt. Heldigvis skal de snart være ferdige. Da skal jeg rive plasten dramatisk av vinduet mitt og stikke hodet så langt ut jeg klarer for å ouste inn kald høstluft.
Jeg bestemte meg raskt for å endre alarmen fra 08.00 til 09.00 i dag, og egentlig kunne jeg ha sovet til 11.30. Jeg kom på skolen for å lese, men ser nå at alt vi skal gå gjennom har jeg allerede lest før. Desuten er det så mye repetisjon at jeg blir gal, men jeg henger da vertfall ikke etter.

Jeg betalte 2kr for vamt vann til te, så teit, neste gang må jeg heller fylle med kaldt vann og varme i micro. Det går som regel greit å være student med stramt budsjett, men noen ganger skulle jeg ønske jeg kunne nyte alle mine måltider på fine kafeer med persilledusk til pynt som jeg aldri spiser.

Jeg fikk med meg to objektiver og en blits til det analoge kameraet når jeg var hjemme, flinke pappa som like godt å ta biler og kjøpte utstyr. Gleder meg til å prøve dem, selv om det hadde vert ekstra fint å ta bilder på en fin kafe, kanskje i London med kjæresten, ja det hadde vert fint det.
Jeg tar dem hvertfall med til afrika, det blir gøy! Gleder meg fortsatt veldig til å reise, hjalp ikke å sitte med pakkelasset til storesøster som la i solkrem, skjørt og bikini…

One thought on “Tilbake

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s