Alene sa du?

I helgen var jeg alt annet enn alene, det var kjempeflott! Som sagt kom Magnus på lørdag, og vi koste oss med Pizza og quizshow på NRK. Senere på kvelden kom Lene som hadde med seg Svanhild og en hel gjeng andre, vi pratet og spiste cupcakes til kl.02. Svanhild overnattet hos oss i helgen før hun i dag reiste til Etiopia der hun skal være i 3mnd, så spennenden! Søndagen ble tilbrakt på sofaen med flere cupcakes og Frustrerte Fruer maraton før vi drog til Storsalen på møte. Der traff Svanhild noen gamle kjente som innviterte oss med på Jazzkveld og en fin liten gjeng hang oss på. Det var live opptreden på Victoria i Karl Johan, et kjempekult lokale med god stemning og herlig musikk, vi storkoste oss!
På veg hjem skulle Julian være morsom og løftet meg opp for vi tullesloss litt, idiotisk med tanke på at han er en stor nordlending og jeg ikke hadde sjans, men slik ble det. Han løftet meg som sagt opp og skulle sette meg pent ned igjen, men mistet litt taket og støvlene mine fant ikke grep på den glatte brosteinen, så jeg datt rett på rumpa ved National, finfint. Det var egentlig veldig morsomt, men jeg følte meg litt som en typisk full fnisejente, og så fikk jeg blåmerke på albuen.
Anna ble med oss hjem på søndagen, og både hun og Svanhild sov på sovesofaen i stua, den er så praktisk! Jeg liker godt å ha mange mennesker rundt meg, og er nok en ekstrovert person som samler krefter med å være med mennesker. Det er selvsagt fint med rolige dager helt alene, men jeg liker folk, de e så spennende.
Nå savner jeg Marianne og Ingrid… og Erling såklart, han savner jeg jo alltid 😉

Og plutselig skulle jeg på jobb kl.16 i dag, mer penger i kassa er ikke feil! Ha en fin mandag

2 thoughts on “Alene sa du?

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s