BiG

Det var tidlig å stå opp og rekke bussen 09.30 på fredag, men jeg hadde heldigvis pakket alt ferdig kvelden før og ble møtt av en lys våken Kartveit-bergenser. Jeg fikk se sesongavslutningen på True Blood SE03 (ja, jeg er hekta og det er skikkelig dumt) og vips så var vi fremme i Grimstad. Selv om ikke hele kullet vårt var der, var det likevell som om vi aldri hadde tatt sommerferie. Vi såv på «sovesal» og ikke på våre gamle rom, men det var den eneste store forskjellen. Vi spiste, drakk dårlig kaffe, hadde møte, sang med koret, pratet, fjaset, lo, såg film til langt på natt, spiste kebabpizza fra Happy Time og gav masse klemmer. Jeg har virkelig savnet miljøet, folkene og stemningen på skolen, selv om jeg ikke kunne tenke meg å gå der et år til. Til nesteår satser jeg på at resten av bølingen også flytter til Oslo, jeg savner å ha disse folkene rundt meg!
Nå er det vanlig uke igjen og jeg har startet på en semesteroppgave som må leveres om noen uker. Det nermer seg eksamen, jeg hater det.

I morgen skal jeg snakke med Ingrid på Skype, på onsdag blir det TGI Friday’s med jobben, torsdag er det korøvelse og så blir det kanskje litt jobb i helgen. Det er fint når jeg har litt program, da går dagene fortere.

Min pappa fyllte året på søndag, og det var tydelig at alle de tre små hadde glemt det, uff så dårlig. Jeg sa jeg kunne sende et kort til ham i posten, men han sa jeg bare kunne sende på mail, så jeg tok en egen liten variant. Jog tok bilder av både kortet, konvorlutten, kortet inni og utpå fremme og bak og baksiden av konvorlutten. Så sendte jeg det på mail.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s