Jentesøndag

Hannemor har besøk av kjæresten, han kom i dag for å se kampen (han er Bergenser) og så blir han til i morgen. Fine Hanne har gjort som husmødre gjør, og laget god hjemmelaget mat mens hun har fulgt med på kampen på PC. Hun hater egentlig fotball, men blir litt engasjert likevel. Fin kjæreste.
Jeg har brukt halve dagen i nattasen, sett på jentefilm og nå drikker jeg kakao og ser på fine ting på internett mens jeg hører på gammel Simon and Garfunkle. Senere i kveld skal jeg til Storsalen og være litt sosial og åndelig på samme tid, det blir fint.

Jeg gleder meg til å få høre om alt kjæresten han opplevd i Kenya, og så gleder jeg meg til å reise til Afrika selv.
I tillegg har vi nå funnet ut hvilken uke jeg og Marianne skal besøke Ingrid i Englad, det blir ca midt i februar og jeg gleder meg veldig! Det er så fint å ha fine ting å se frem til, nå har jeg virkelig mye som veier opp for frykten for eksamen. Jeg skal jo til Sverige med en veninne til helgen også for å få unna litt juleshopping, flinke meg er snart ferdig med julegavene allerede!

Jeg farget forresten håret i går, skikkelig mørkt. Nå ser det nesten litt svart ut, men etter noen vask vil det nok blekne litt. Så blir det selvsagt lysere i Afrikansk sol, og det var planlagt. Da kan jeg oppleve å ha skikkelig mørkt hår en stund, uten at det varer kjempe lenge, fordi det etter hvert falmer og svinner hen. Og så blir det ikke noe ettervekst, finfint.
Jg har også kjøpt min første potteplante i dag, en ildtopp. Nå må jeg spørre internett hvordan jeg skal behandle den, alt må læres.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s