Venner og en god latter

Etter eksamen på mandag tok jeg Tbanen helt til Frognerseteren, fordi jeg glemte å gå av der jeg skulle, så jeg ble med til endestasjonen og tilbake. Nå har jeg vert der også. Egentlig skulle jeg bare en kjapp tur for å hente en ny router, men siden det ble en liten oppdagelsesferd fikk jeg litt lite tid. Jeg skyntet meg hjem for så å løpe ut igjen og nå toget til Vestby. Standup linjen fra Ringerike skulle ha opptreden på Follo FHS som en del av turneen sin, så jeg måtte jo ta turen for å se. De var kjempeflinke og det var absolutt verdt turen, aner jo ikke når jeg får se dem igjen. Jeg fikk meg en god latter, mange fine klemmer og en halv klementin.

Når jeg kom hjem ventet et brev i posten fra Ingrid i England, det var fint og trøstende.

Tirsdagen var ingen god dag, og kvelden var bare værre. Etter at jeg og Hanne hadde konstantert at hjertesorg + eksamen = katastrofe, klarte Hanne å velte flasken med hjemmelaget gløgg slik at den sølte over hele veggen og gulvet og det såg ut som en crime scene.
Vi ungikk røde flekker på de hvite stolene heldigvis…

men det var fortsatt ganske dramatisk stemning på kjøkkenet.

Det ble en god latter av dette også, så det var helt greit at det skjedde, det reddet kvelden min og det er fortsatt mer gløgg igjen.

One thought on “Venner og en god latter

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s