Fremtiden og de

Jeg liker egentlig Oslo, meg forelsket meg i utsikten fra Marianne sitt vindu i Bergen også. Jeg har så lyst til å reise, oppdage, helst alt på en gang. Nå ser jeg på eventuelle studier for neste år, er ikke helt sikker enda, men det blir nok noe innen administrasjon og ledelse. Kanskje tar jeg et semester eller år i Autralia, kanskje bygger på med master i England, jeg vet ikke.
I går hadde jeg trøstepils med en kompis, og vi hadde hele lokalet på BarBera for oss selv. Så hadde vi faktisk hele McDonalds for oss selv også, bortsett fra en spurv som vi delte pommes frittes med. Før det var jeg dagmamma for en herlig liten en, vi kjørte med biler, leste bok og så litt på NRK Super. Jeg ser frem til jeg selv er i den situasjonen at jeg er hjemme med et lite vidunder selv, i en liten leilighet med møbler fra IKEA og bruktmarkeder, alt for mange leker og en fin mann. Men alt til sin tid, det er så fint at der er mange stadier i livet jeg kan glede meg til, alle med sin sjarm og herlige tilværelse.
I dag kom eierne av leiligheten med megler for å sette takst, så må vi se etter nytt sted å bo, forhåpentligvis et loft med bjelker, små rare vindu og en rosett i taket.
Legger ved et bilde av pannekaker med krem og nutella på, fordi jeg er sulten og må pakke sakene mine for å lære om forretningsjus.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s