litt etter litt

Jeg har vasket ned stuen, og pakket noen av sakene mine. I dag må jeg pakke ned klær, for snart reiser jeg hjem en tur og da kan jeg like så godt ta med meg sommergarderoben. Når jeg kommer tilbake til Oslo i slutten av måneden blir det jobbing og flytting, så har jeg endelig ferie.
Da skal jeg til Brussel med mine flotte søsken for å ha frokost på kafé, spise belgisk sjokolade og belgiske vafler og drikke masse kaffe. Vi vil på bruktmarkeder, koselige restauranter og spennende museer. Det blir en langhelg, og den eneste utenlandsferien for denne sommeren. Jeg må være flink å minne meg selv på at jeg allerede har vært på Madagaskar og i England i år, i tillegg til en ukes ferie på Sørlandet. Så blir det sikkert en tur til hytta på Bømlo, eller kanskje til hytta til Marianne, vi får se.
Utenom så blir det jo selvsagt noe jobbing hjemme, det gleder jeg meg veldig til. Alle er så trivelige på den jobben, og det blir alltids litt tid til å småprate med min gode venninne Camilla som jobber samme sted. Vi tar følge til jobben på samme måte som vi alltid tok følge til skolen alle de årene vi begge gikk i grunnskolen.
Det kommer til å bli en fantastisk tur…

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s