Mandag

Det er en ny uke og det begynner å bli skikkelig høst. Ute blir bladene gule og det er kaldt i luften. Jeg sitter i senga og prøver å få lest og jobbet med skole, men kjenner at det er vanskelig med motivasjonen. For min del kunne jeg hatt obligatorisk oppmøte kl.09 hver dag, det hadde fått meg opp, men nå må jeg være voksen og bestemme selv. Det er litt vanskelig egentlig.
Nå har jeg spurt jentene jeg bor med om å slå i døra om morgningen og pushe meg ut, i tillegg trenger jeg å vite at jeg skal møte noen på skolen, at noen venter på meg der, så det skal jeg snakke med folk i klassen om. Jeg har allerede foreslått lesing på lesesal til fast tid de dagene vi ikke har noen forelesninger, men jeg trenger å komme meg opp på skolen før forelesning de dagene jeg har forelesning utpå ettermiddagen. Det er ikke det at jeg ikke rekker over alt stoffet vi må lese, men det er jo selvsagt best om jeg får jobbet litt ekstra med stoffet, kanskje lest flere ganger eller jobbe meg opp litt tid sånn at jeg kan ta helg med god samvittighet. Alarmen på telefonen har fått nytt navn, nå står det: Vær FLINK og gå på SKOLEN!

Ellers hadde jeg en relativt god helg, mye jobb på fredag og lørdag, så selv om jeg hadde flere tanker for lørdagskvelden ble det en film hjemme, jeg var så sliten etter jobb. På søndagen var jeg på møte i storsalen, og etter det hadde de en konsert med blåserekke/band i kafeen, det var kjempestilig! Jeg innser at det skjer så mye slike ting i byen, som jeg ikke får med meg, og håper å bli flinkere til å benytte meg av alt det Oslo har å tilby.

Jeg sikler på billetter til varmere strøk, men aller mest vil jeg egentlig reise hjem en tur. Jeg tror det hadde vært godt med en helg hjemme, så jeg og storesøster planlegger å få til en helg slik at vi er der samtidig. Da har vi lovet å bruke hele lørdagen med mamma, så kan vi gjøre akkurat det hun vil.

Nå får jeg se om jeg klarer å skrive noe mer om Platon og dyd, selv om jeg ikke liker Exphil er det jo litt interessant noe av det disse gubbene snakker om.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s