Folk, skole og høsten

Nå har en uke gått, og masse fint har skjedd. I helgen kom storesøster grytidlig på lørdagen, vi hadde lang frokost og jeg kom neste for seint på jobb, men det gikk bra. Så gikk vi på Tullins og spiste god mat, før vi tok turen til Café Laundromat og koste oss utover kvelden. Søndagen ble startet med grandis før vi tok turen til onkel og  tante med søskenbarn og spiste god middag. Senere på kvelden var vi i Storsalen og så var det rett i seng! Det å være to i en seng på 120cm går helt greit, men det var fint å få den for seg selv. Hun ble til onsdag før hun reiste til England med en venninne, og så kommer hun innom igjen på mandag før turen går tilbake til Bergen på tirsdagen.
Ellers har jeg hatt fine møter med folk på skolen, middag og lunsj i skolekantina med masse forskjellige folk spriter opp en tung lesedag. Nå er jeg ferdig med eksamen i exphil, og har forberedt skisse til eksamen i oadm, så dette lover bra.
Høsten er fortsatt nydelig, og jeg elsker været. Nå bare fikk jeg det over meg at jeg må ut å gå tur, så da tar jeg med meg kameraet og stikker ut en tur.
I kveld skal vi se gullrekka med en gjeng i klassen. Hun som inviterte sa det så fint: «jeg har ikke innmari mye plass, men siden vi er klemmevenner går det vel greit». Gleder meg!

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s