vintermorgener

Alarmen ringer 07.30, det er stupmørkt ute og jeg skynder meg opp for ikke å bli fristet til å ligge leger. I går fikk jeg heldigvis legge meg tidlig, og helgen har også vert veldig avslappet. Jeg jobbet også i helgen, det var mye å gjøre, men vi er et så godt team vi som jobber sammen, og vi får ting gjort. Dessuten går tiden fort når vi har masse å gjøre, og vaktene ut mot jul blir ikke roligere.
Jeg gikk med bøsse for TVaksjonen i på søndag, men jeg tror jeg vil gjøre det på en litt annen måte til neste år. Det jeg hadde meldt meg på var et «backupteam» av studenter, som møtte opp på Chateau Neuf og som så ble sendt til de stedene som trengte flere bøssebærere. Dette innebar masse venting, og så litt tid til å reise, før vi endelig fikk bøsser og et kart. Vi ble kalt tilbake kl.19, uten å være helt ferdige med ruta. Jeg synes det er kjempefint å gå med bøsser, men til neste år tror jeg at jeg vil sette meg opp gjennom et mer lokalt sted, som for eksempel en skole, slik at jeg kan få bøsse og gå når det hele starter.
Uansett fikk jeg gå med en kjempekoselig jente, og vi gikk på Grønnland. Det var en ny opplevelse, siden mange av de vi besøkte ikke var norske og ikke visste hva TVaksjonen er. Når vi banket på til en norsk familie var det bare å si at vi kom fra TVaksjonen, så var de i gang med å gi penger. Men det var uansett trivelig, og det er alltid en positiv opplevelse å gå med bøsse, for min del.
Nå må jeg hive i meg resten av kaffien og komme meg på lesesalen, det lysner opp litt nå, men det blir nok en grå dag.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s