Bananpannekaker

Dette er absolutt å anbefale! Jeg var litt ivrig i butikken, noe som førte til alt for mye frukt i skapet, og dermed overmodne bananer. Resultatet ble en kjempegod frokost (og lunsj).

Til 1 person

1 godt moden banan
1 dl havregryn
1 dl hvetemel
1 egg
litt kanel etter ønske

Alt blandes sammen og stekes på pannen på middels varme. Vær obs på at de blir tykke, og derfor må ha litt tid på å bli gjennomstekt.

Selv doblet jeg oppskriften og la halvparten av røren i en boks i kjøleskapet til senere. 1 porsjon gir to små/ én stor pannekake og er absolutt nok til et måltid.

Advertisements

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut / Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut / Endre )

Koplar til %s