Kom (tilbake) mai, du skjønne, milde

Hvor ble det av Mai? Tiden har gått så fort, med fullpakka lesedager og fine aktiviteter på kveldstid. Jeg har vert på konserter, hatt byttekvelder, sett film, røkt vannpipe på en balkong, vert i konfirmasjon og nytt det fine været. Solen og varmen har inntatt Oslo, og parklivet er i full gang, det er til og med kjøpt inn grill i kollektivet.

Nå leser jeg til den siste eksamenen min, som er i morgen, og jeg gleder meg uendelig mye til ferie. Selv om jeg skal jobbe litt blir det deilig å slippe presset på lesing dagen lang.
Til helgen tar jeg turen til London, det blir så fint! Jeg skal se Ingrid sitt eksamens-stykke, shoppe og spise på kafé.

Her kommer noen bilder som oppsummerer mai, for min del.
Jeg var i Bergen for å feire konfirmasjonen til denne kjekkasen. Det var tre retters middag, fint vær og god stemning.

001 003 004 005Så var det frigjøringsdag og folkefest i Oslo, vi startet med en storslått frokost, så på toget og gardeoppvisning og avslutta med grilling.001002005009012Men på vanlige hverdager bruker jeg mest tid på lesing, mest på skolen men også litt hjemme.015Og på de sjeldne dagene med ekstremt fint vær, har vi tatt turen ut i parken og lest på litt andre ting for å få en pause fra Personopplysninger, Marx og T-testing. 020021

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s