Familiebesøk

Denne helga kom Bestemor og storesøster fra Bergen på en miniferie. Det var julegaven til bestemor fra meg og mine søsken, at hun skulle få komme hit og ha gratis opphold og opplevelser. Vi brukte mye tid på å prate, ofte rundt matbord, men fikk også se mye fint i byen.
Lørdagen var den mest begivenhetsrike dagen, og startet med frokost hos storebror på Frogner. Turen gikk videre til vestkanttorget før vi fant veien til Nasjonalgalleriet. Det var så veldig mye fint utstilt der, og det var spesielt gøy å gå der med bestemor som er så interessert i kunst. Etter hvert ble vi sultne og gikk til Cin Cin på Bislet og spiste god pizza. Etter en hvil og en kaffekopp hos meg kom storebror for å se på kampen, som ble kjempespennende (i andre omgang), og etter det var vi alle slitne men fornøyde med dagen.
På søndagen tok bestemor toget tilbake til Bergen igjen, mens søster ble værende. Vi gikk på et museum for å se på klær til tidligere dronninger, og nøt godt av at det var gratis inngang på søndager. På kvelden hadde jeg og søster jentekveld med god mat og vin, og vi planla å gjøre det igjen når hun flytter til byen i høst. På mandagen fant vi veien til der hun skal flytte til høsten, jeg gav en omvisning på Blindern og vi shoppa litt før vi traff storebror for middag. Det ble Etiopisk mat på et sted der man må gå inn en bakgate og opp en luguber trapp for å finne frem. Det var kjempegod mat, og siden været var fint gikk vi en tur til Grønland og drakk kaffe på Kaffebrenneriet der. Tirsdagen ble en lat dag, og vi avsluttet ferien med kaffe og kjempegod kake på en kafé i sentrum med uteservering.

001 004 005 006 008 010 013 015 018Nå er det bare å skifte sengetøy og vaske håndklær, for i kveld kommer mamma på besøk! Det er så gøy å få besøk av familie, og egentlig passer det fint at ikke alle kom samtidig, da blir det litt mer tid til den enkelte. Etter at mamma har hatt noen dager i byen har jeg fortsatt to uker med jobbing her før jeg drar hjem, så det er fint å nyte feriedagene med folk jeg er glad i, i denne byen som er så fin!

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s