og enda mer familie

Mamma kom med toget onsdag kveld, og vi fikk noen fine dager sammen, tross den kraftige nedbøren. Torsdag ble den store aktivitetsdagen, med tur til både Munch-museet og Botanisk hage. Museet var etter min mening bare helt ok, men hagen var mye finere enn forventet. Vi tok oss god tid til å vandre rundt der, og fikk et pust i bakken på en gressplen i solen. Så tok vi turen tilbake inn til sentrum og vandret litt der mens vi ventet på at tiden skulle gå slik at vi kunne reise til storebror og bli med på middag.
Så kom regnet. Mamma var mer forberedt enn meg, med paraply i veska, men vi hadde begge dårlig egnede sko og ble så godt som gjennomvåte. Endring på trikkelinjer og trafikkaos gjorde at vi brukte veldig lang tid på å komme oss ut av sentrum, og når vi nærmet oss min leilighet bestemte vi oss for å gå innom for å skifte klær og finne frem støvler før vi gikk videre. På grunn av været var det flere som var forsinket til fellesmiddagen i Tors, så det gikk bra. Vi fikk en trivelig kveld med god mat og mye humor, før vi kunne tusle tilbake igjen, fremdeles med paraplyene slått opp. Lørdagen tok vi veldig rolig med lang frokost og mye tid til lesing. Vi gikk på Italiensk restaurant og koste oss med Poirot på kvelde, altså en typisk feriedag.
Jeg fikk sendt henne av gårde med toget neste dag, og forbereder meg nå på to uker med jobb før jeg reiser hjem til Bryne. Jeg håper været blir bedre slik at det kan bli enda noen dager i parken, og prøver allerede å komme i kontakt med folk jeg kan «parke» sammen med.

002 003 005 006 008 010 013

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s