Taumevatn

Etter jobb på fredag kastet jeg og Camilla oss i bilen for å ta fatt på turen til Taumevatn. Vi sleit litt med å finne ut hvor vi skulle parkere, men etter litt om og men fikk vi sekken på ryggen og startet å gå. Vi var heldige med været, og selv om vi ikke var fremme før kl.10 gjorde det ingenting på den finne sommerkvelden.

002

004

006

007

009

011

013

014Turen opp var skikkelig fin, og når vi endelig var fremme feiret vi bursdagskvelden med pasta og kake 🙂

016

Neste morgen var vi tidlig oppe og spiste på turistforeningens egne designtallerkner! 017

Kartet på hytta hadde hengt der lenge og bar preg av skitne fingre…019

Vi spilte en hel masse Phase 10 på turen, det var spillet vårt når vi var yngre og det tok ikke lang tid å komme inn i det igjen!021

024

025

026

027Vi fikk oss en fin dagstur før regnet kom på lørdagen. Vi var alene på hytta ganske lenge, så vi tok oss en middagshvil og spiste mat før det kom noen flere folk.

028

030På søndagen sto vi tidlig opp og startet raskt på turen hjemover, vi var redde for regnet, men det kom ikke før vi hadde kommet oss i bilen. Vi ble forfulgt av noen nysgjerrige sauser på vegen, de var ikke akkurat sky! Vi var skikkelig slitne når vi endelig kom oss hjem, men godt fornøyde med turen. Egentlig hadde jeg forventet mye verre vær, så jeg var kjempefornøyd med solskinnet. Nå har jeg to uker igjen her før jeg tar turen tilbake til Oslo igjen. Heldigvis har jeg litt fri før jeg starter på nytt semester, det er godt å kunne slappe litt av før en ny start.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s