Høstens inntog

Oi, så lenge siden jeg skrev noe her sist. Dagene går i ett for tiden, med oppgaveskriving, lesing, kor-arbeid og jobb. Heldigvis får jeg noen pusterom innimellom, og jeg samler mye energi fra å være med venner. Det er fantastisk å tenke på hvor mye en har evne til å få gjort på en dag, hvor effektiv en kan være og hvor mye en kan presse inn i timene. Samtidig er det godt når kroppen sier ifra, jeg kommer nesten på gråten når jeg blir for sliten, da vet jeg at jeg må legge bort alt jeg driver med å bare slappe helt av. Så er det fint å kjenne at avslapping igjen gir nye krefter. Vi er heldige vi, som er friske.
001003005

En ikke så travel søndag drakk jeg kaffe med Jørgen på Kaffebrenneriet. Vi satt ute og varmet hendene på koppene våre, jeg hadde teppe på knærne og vi nøt den friske luften og fine utsikten.
Nå skal jeg finne frem kofferten min og pakke til helga. Jeg reiser til Praha for å besøke Marianne og gleder meg så veldig til å besøke henne og ta helt fri fra alt som skjer i Oslo. Jeg skal lese Arto Paasilinna, ta bilder, sove lenge, shoppe og spise masse god mat på restauranter.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s