En liten høstoppdatering

Plutselig var det gått en måned siden jeg sist oppdaterte bloggen. Den siste tiden har dagene gått i ett, med lesing, skriving, jobb og noe sosialt klemt inn i mellom. I går hadde jeg eksamen, og jeg er ferdig med 1 av 3 fag, det er deilig! Helgene har gått med på å lese og forberede meg, så nå prøver jeg å roe litt ned, og samle krefter igjen. Morgenene blir også tyngre når det er så mørkt ute, og jeg lengter etter en «Wake up light»-vekkerklokke, det står øverst på ønskelista til jul!
Men som sagt har jeg fått gjort en del koselige ting utenom å lese. Jeg har hatt kveldsmatbesøk, laget pizza med søster,drukket kaffe og øl med venner og sett på den fine Oslo-høsten.

001 003

En lørdag etter lesing traff jeg noen venninner på Majorstua. Vi kjøpte kaffe og gikk til Frognerparken for å se på livet, høsten og prate om fremtiden.

006 008 010

På søndag disket Kristine opp med Fårikål til middag. Hun hadde invitert gjester og dekket langbord, skikkelig fint! Det var så deilig å sitte å lese mens huset fyltes med god søndagsmiddag-lukt, og maten var selvsagt kjempegod.

011 014 016

På veg til øvelse i går tok jeg endelig med meg kameraet for å knipse litt av den fine høsten. Dessverre har det regnet så mye den siste tiden, at mye av bladene er forsvunnet, men fint var det nå likevel.
Dagene blir kaldere og jeg roter frem vinterjakke, ullsokker og votter. Egentlig synes jeg det er for tidlig at det skal bli kaldt nå, men slik er det nå i dette landet vi bor i.

Nå har jeg tatt meg en lang frokost og feiret at jeg er ferdig med seminarer 08.15 på tirsdager. Likevel er det på tide å ta sekken på ryggen og komme meg på skolen. Oppgaver må skrives og pensum leses.
Siste helgen i oktober reiser jeg hjem, det blir avslapping på høyt nivå og jeg gleder meg så veldig!

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s