Hei, sommerferie!

Nå har jeg levert bacheloroppgaven min og føler at jeg endelig kan stikke hodet ut av bobla jeg har levd i. Alle eksamener er gjennomført, jeg har flyttet til min midlertidige sommer-leilighet og nå kan jeg endelig nyte de positive sidene med å være student; uendelig mye fri. Flyttingen gikk smertefritt og mye fortere enn jeg hadde tenkt. Jeg har 12 kvadrat på rommet, i tillegg til kjøkken og bad som jeg deler med en annen student. Selv om det er litt midlertidig har jeg klart å få det koselig på rommet, med en sofa og noen bilder på veggene. Likevel tror jeg ikke jeg kommer til å få hengt opp flere bilder (som var tanken i utgangspunktet), for nå er det ikke så lenge til jeg flytter igjen, denne gangen til den fineste delen av byen; Sagene!IMG_1437 2015-06-02 13.30.17 2015-06-02 13.31.28 Mai hadde mange fine dager, med sol og lunsjpauser utendørs, og selv om man er student kan man ikke studere 17.mai. Da kom foreldrene mine til byen, og familien fikk feire sammen i hovedstaden. IMG_1440

En soldag krever sen sol-selfie.

IMG_1454

Uten tilgang på strykebrett ble dette årets skjorte den mest skrukkete noen sinne, men dagen ble nå fin likevel. Rett etter nasjonaldagen bestemte jeg og søster oss for at dette var sommeren vi endelig skulle reise på syden-ferie, så vi booket oss en uke til Rhodos, der vi skal bli brune, bade, lese bøker og vandre i fine byer. Avreisen er på søndag, og jeg gleder meg som en liten unge!

IMG_1457 Denne sommeren kommer jeg også til å være mye i Oslo, og om været blir litt bedre enn i dag (regn og vind) tror jeg det kan bli en skikkelig fin sommer. Det er så mye bra folk her, og denne byen er absolutt best i sommervarmen når man ikke må bekymre seg for pensum og eksamener.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s