Jul og nyttår

Julen i år ble feiret i stor stil med hele slekten på pappas side. Det ble noen intense juledager, men en fin markering av høytiden. Jeg var så heldig at jeg fikk feire nyttår i Tsjekkia med gode venner, og vi fikk mange fine dager sammen der. Kameraet ble brukt sporadisk, men noe dokumentasjon ble det.

Tradisjon tro fant familien det fineste treet noen sinne, tross tre kresne damer og regnvær.

I år etablerte vi en ny tradisjon der kjernefamilien samlet seg rundt peisen lille julaften og mamma leste en julefortelling.

På julekvelden kom det en haug med folk og en haug med gaver, og det ble skikkelig familiejul. Vi fikk til og med en live-opptreden av noen søskenbarn!

Etter mange nok familieselskaper gikk vi tur og fikk se effekten av typisk vestlandsvær. Tross sur vind var det herlig å komme seg litt ut av den varme stua.

Plutselig var juledagene over og jeg sto grytidlig opp for å reise til Tsjekkia med disse to!

Vi vandret i iskalde gater og varmet oss i butikker, cafeer og resturanter.

Nyttårsaften kom og vi skulle feire med stil, så vi pyntet leiligheten og laget nydelig mat. Jeg klarte selvfølgelig å sette fyr på noe av pynten, men det gikk heldigvis bra. Vi så på rakettene fra balkongen og ønsket 2016 hjertelig velkommen.

Det ble laget drinker med paraplyer i, smykker av glow-sticks og vi fikk besøk av Iron Man! (neida)DSCF3437

Det var veldig koselig å bruke en hel uke med venner på ferie, der vi hadde tid til både program og late dager. Nå er jeg tilbake til hverdagen i Oslo og ser frem til å komme i gang med den. Første skritt vil være å stå opp før kl.12…

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s