school’s out forever

Helg er ikkje lengre godt nok, eg vil ha ferie!
Eg kjenner at eg er lei av skulen nå, eg vil ikkje meir. Eg vil vidare, nye plasser, nye forlk, nye opplevelsar og impulsar. Men før den tid har eg andre ting å tenka på.
I helgå var eg fust på G1 på fredag. Kjempekjekkt å se folk igjen, og veldig bra kveld all in all. Lørdag var eg på jobb, tok ei vakt for ein kolega som blei sjuk, så reiste meg og mamma til Sandnes for å sjå på salg. Me var forresten på Klepp på fredagen og, før eg var på G1. Då fant hu masse fine ting, eg fekk meg varme vottar 🙂 På lørdagen fant me fleire nyttige ting, men ingenting spenande… På kvelden var me ein gjeng hos Marianne og såg noke me trudde sko vær ein løyen film, men som viste seg å vær ein dokumentar om Osama Bin Laden, javel?
i dag var det rolig, og kvelden blei brukt med pappa, me såg Schindler’s List. Veldig bra film, flotte skuespelarar, og sterke virkemiddel. Eg har begynt å se på måten de filme med kamera og effektar de bruke nå i det sista. Denne var god på alle områder, wow. Aboslut å anbefala, men veldig sterk og realistisk.
Aking på fredag var et høydepungt, men det er fortid og eg må på skulen i mårå. Sukk, for ei klaging på meg…

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s