Gutta boyz

Guttevenner er uvurderlige. Jeg er kjempeglad i jentevenner også, men noen ganger er det bare herlig å kun være med gutter, de er så avslappa og herlige. I dag spiste jeg superlunsj med Julian på Blindern, de har egen fast food plass der, det blir skummelt til neste år å vite at det finnes pommes frittes så nær meg, må jobbe med selvkontrollen!
Videre skal jeg ut på livet med Torbjørn på lørdag (kanskje Julian slenger seg med), og det blir veldig gøy å komme ut å danse igjen, det er lenge siden nå. Så er det visning i leiligheten på søndag, så jeg må flykte og inviterte meg selv til Magnus på grandis og boller. Vi håper å få sett konserten til årets musikklinje fra BiG på kvelden, det blir gøy og nostalgisk og jeg kommer garantert til å synge med. På mandagen kommer storebror igjen, og det blir veldig koselig. Han skal være i byen noen dager, men aner ikke hvor lenge han blir hos meg. Det blir uansett koselig å se han igjen, og sovesofaen er alltid ledig, så om han blir lenge er det ingen problem, vi elsker å ha besøk!

Jeg har endelig fått svar fra Storsalen om å bli med i smågruppe, så det blir fint. Det er visst bare jenter, men jeg tror det kan være greit også, så lenge vi klaffer bra sammen. Håper det er noen superjenter så jeg kan få utvidet min vennekrets her i Oslo, det blir mye BiG-gjengen, og selv om det ikke gjør noe er det alltid gøy med nye bekjentskaper. Håper jo på venner fra skolen også, men det blir nok mer aktuelt når jeg starter på bachelor og skal gå med de samme folkene flere år. Det blir litt trist når vi slutter i år og folk i klassen går hver sin vei, men noen blir i Oslo så de må jeg jo prøve å holde litt kontakt med.
Nå må jeg rydde ned rommet igjen til visningen, heldigvis har jeg masse skapplass så jeg kan bare dytte alt inn der.

Savner at barske menn i brannmannklær plutselig kommer inn på rommet.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s