Til det vanlige

Så er jula over og jeg er godt fornøyd. Vi har gjort alt som må gjøres i forhold til tradisjoner, i tillegg til litt nytt. Selve aften var kjempefin, og dagene etter fylt av familieselskap og noe tid til venner. Selv om nyttår ikke ble helt som planlagt ble det likevel en koselig her hjemme med storebror, god mat og en film.
Nå er det hverdager igjen og jeg kan slappe av litt mer her hjemme før jeg drar til Oslo. Det blir herlig å kunne slappe helt av uten noe program, samt å kunne være med venner som også har lange ferier.
Jeg har tatt masse bilder men glemt kabelen til overføring, så det får komme etter hvert. Nå skal jeg snart se Hobbiten (endelig) med foreldrene mine, og det blir fint! Heldigvis fikk vi billetter til 2D, vi blir alle helt ør i hodet av 3D filmer…
Jeg ser frem til å starte igjen med hverdag i Oslo, dette semesteret blir noe tyngre med 40sp og 4 fag, men det tror jeg skal gå greit.
I tillegg har jeg fått vite at jeg skal til India i 3 uker i sommer for å jobbe frivillig med et team der, det gleder jeg meg veldig til. Mer info kommer senere, men jeg tror det blir 3 tunge men fine uker.
IMG_2670I morgen skal jeg være med denne karen, det blir fint.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s