Små forberedelser

I dag gikk jeg til en reiselege for å ta vaksiner til India. Det viser seg at jeg er godt nok vaksinert fra før, så jeg fikk med meg en drikkevaksine for magetrøbbel og et tips om myggspray.

Det er så herlig å gå ute nå, solen varmer og snøen er snart helt borte. Det eneste minuset er at alt som snøen har skjult nå kommer for en dag, inkludert en fæl duft av hundedritt i parkene. Ser man bort fra dette er det nydelig i Oslo nå, og jeg gleder meg til det blir enda varmere.

I går hentet jeg sykkelen min i nattens mulm og mørke. Den har stått parkert utenfor den gamle leiligheten min siden jeg flyttet, og endelig var jeg i nabolaget. Jeg måtte leie den hjem, dekkene var nesten helt flate, men det ble en fin tur. Luften var frisk, og det var koselig å komme tilbake til gamle trakter. Jeg så for meg hvordan det kom til å bli når jeg besøker Oslo med ungene mine en gang, og forteller om alle stedene jeg bodde, og om alle slags fine ting jeg opplevde der.

Ellers begynner jeg å bli enda mer klar for India nå. Jeg skriver lister og planlegger, ser på klær og lure ting å ha med meg og ser på bildene fra den forrige turen min dit. Jeg fant til og med den gamle iPoden min på 2GB, og fylte den med musikk til turen. Jeg kommer ikke til å ta med iPhonen til India, men det er så greit å kunne høre musikk når en reiser, i tillegg til at det kan bli en god måte å ta pause på, å lukke øynene og høre god musikk, så den passer perfekt.
IMG_0480
Jeg har gått til innkjøp av kamera til turen. Selv om jeg kunne tenke meg å ha med et digitalt også, er engangskamera veldig greit, for det er en ikke redd for å ødelegge og det er ikke like interessant å stjele.
Nå er sommerjobben i boks i tillegg, så for min del kan det bli juni nå.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s