Rips, gullkorn og fotball

Vuvuzelaene summer i bakgrunnen og kommentarene fra tilskuerene i stua overdøver resten. Jeg har ikke den store entusiasmen for fotball, men får nå med meg det som skjer. Vi er 10 stykker på hytta og til tider er det mer en nok. Men det er jo selvsagt sosialt, og innimellom kommer det frem noen fine gullkorn, serlig fra mine onkler. Begge er giftet inn i familien, men humoren gjør at de sklir rett inn. Én av onklene mine mente at nordmenn burde heie på Ghana i VM av den enkle grunnen at flagget deres er som Kvikklunsj. Et svært godt argument.
Den andre onkelen min sa det at en ikke burde gifte seg med noen før man hadde kjøpt en boks med vaniljesaus og spist/drukket hele den alene uten at noen visste det, for det ville en ikke få sjanse til senere. Vise ord, bortsett fra at en selvsagt bør finne seg noen som godtar enorme inntak av vaniljesaus for at de skal være verd å gifte seg med.

Men jeg kjenner det blir gøy å komme hjem, en gjeng reiser uten meg i morgen til sommerland i Bø for en dag. Hadde det ikke vert for at jeg var her og de skulle reise så tidlig, hadde jeg lett blitt med. Det er det som er det beste med somerferien, utallige lange kvelder og dager som flyter inn i hverandre, der man konstant er sosial og sammen med folk man er glad i.
Det neste nå blir MUSE i bergen, og det håper jeg blir bra. Kjenner jeg sliter litt økonomisk, spesiellt når jeg ikke får tid til å ha selskapet mitt før vi reiser. Men det ordner seg nok, håper jeg.

One thought on “Rips, gullkorn og fotball

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s