Så mange ting

Digger: Bon Iver – For Emma, Forever Ago

Helga var fantastisk, veldig avslappa og herlig. Kjæresten var på besøk og vi tok det helt rolig sammen. Det er så fint å kunne være seg selv, i alle slags humør og situasjoner. Gleder meg til å oppleve mer med ham, det blir spesiellt spennende til neste år, da avstanden ikke blir så stor.

Jakten etter leilighet går sakte fremover, men det er ikke bare enkelt. Jeg og jentene hadde nok håpet på å bare ta det første og beste, men slik blir det nok ikke. Jeg er veldig klar til å starte i Oslo til høsten, det blir noe helt annet en dette året, og det blir spennende og utfordrende å starte helt på nytt igjenn. Jeg er sikker på at jeg kommer til å få en økonomisk smell en gang i løpet av neste år, bare fordi jeg ikke har planlagt godt nok, men slikt lærer man av. Er veldig usikker på hva høsten vil bringe, men kjenner det er godt å ha en sommerferie først. Lange late dager i solen med folk jeg er glad i, en god del jobbing, Skjærgårds med gjengen fra BiG og så flytting.

For tiden er det enklere å tenke så langt frem, på ting som sikkert order seg og jeg har god tid til å forberede meg på. Realiteten er at vi skal ha et enormt 16Mai opplegg på skolen, ha misjonsløp, musikkafé og masse andre greier før vi er ferdige 13.juni. Tror også jeg må forberede noen ord til avslutningen av skoleåret, siden jeg er studentrådsleder. Egentlig tror jeg nok at alle disse tingene også år bra, mye fordi ansvaret er godt fordelt og alle gjør sin del, men jeg merker et hint av stress likevell, tror det ligger i min natur.

Gleder meg til vi kan pynte i stua, på kjøkkenet, rommet, badet…

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s