tilbake til hverdagen

Jeg er i gang med 2.semester i Oslo og hadde min første forelesning i dag og nå gleder jeg meg til å komme skikkelig i gang med fagene for dette semesteret, selv om jeg er litt usikker på forretningsjus, muligens litt tørt.
I morgen må jeg komme meg til Sandaker Senter for å se etter nye briller, jeg rotet bort de gamle på toget og merker virkelig at jeg trenger dem nå når jeg bruker PC så mye igjen. Jeg lærte forresten på synstesten min at jeg sikter med venstre øye, Hanne sa at jeg kanskje hadde vert superflink å tegne med venstre hånd om jeg var venstrehendt, det vil jeg aldri få vite. Eller kanskje jeg burde lære meg å skrive med venstre? Jeg vil i alle fall prøve å holde kamera opp til venstre øye for å se om det har noe å si, kanskje jeg blir superfotograf?
Etter brillestyret skal jeg på min første treningstime på Nydalen Athletica, det er superbillig å trene gjennom SIO, så nå får jeg et nytt å bedre liv, tenker jeg vertfall.
Siden jeg skal trene fast og har funnet timeplanen frem til sommeren er den litt slitte syvende sansen min med ugler på full av ting å huske på. I tillegg har jeg nå gått gjennom den for å stryke ut alle ting jeg hadde notert meg om kjæresten, hans reise til India, ferier, mine frihelger som ville ha blitt tilbrakt i Hønefoss osv. Jeg hadde selvsagt planlagt langt frem, notert meg hva han skulle slik at jeg kunne jobbe rundt det. Nå er det store svarte streker i alle retninger over alle planene, nå har jeg rom for andre ting.
Jeg ser på mulighetene jeg har for neste år, og innser at de er nokså mange. Egentlig vil jeg på eventyr, oppleve noe helt nytt, gjøre noge jeg aldri har gjort før, kanskje bo i et annet land. Eller kanskje bare finne den stien jeg er ment til å gå, og følge den.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s