Tilbake i Oslo

Jeg har fremdeles ferie, men nå begynner jeg å bli skikkelig klar for hverdag igjen. Her i byen bør en ha både solbriller og paraply i veska, været klarer ikke helt å bestemme seg. Men været til tross har jeg hatt fine dager og møtt masse fine folk. 13. August hadde en kompis bursdag og vi feiret med lunsj på Homans og vandring i byen. På kvelden møttes vi en gjeng og satt ved Akershus festning og hørte gratiskonserten til Filharmonien som spilte på brygga mens vi så på solnedgangen. Typisk perfekt Oslo-kveld.
Tidligere i uka møtte jeg en venninne på Kaffebrenneriet, vi satt ute med god kaffe og snakket om barnebøker og franske filmer. Men jeg har også gjort litt viktige ting, som å være i både personalmøte på jobben og styremøte med koret. Jeg var litt urolig for at jeg ikke kunne fortsette i jobben dette semesteret, men det ordnet seg heldigvis, så nå se høsten bra ut. Koret ser også ut til å få en bra høst, og jeg har et lite prosjekt gående der som jeg gleder meg til å fortelle mer om når det blir helt ferdig.

Da mamma var her i ferien fikk jeg penger til å kjøpe blomster, så nå har jeg gått til innkjøp av en Ildtopp som tåler at jeg glemmer den litt. Jeg er ikke spesielt flink til å vanne blomster på en bestemt tid, men synes det er gøy å ha likevel, så da anbefalte dama på Bislet Blomster denne. I tillegg har jeg tenkt å fordele litt penger så jeg kan kjøpe buketter utover høsten. Selv om potteplanter er fint kan det også være gøy med noe som skiftes ut, og når buketter kan fås skikkelig billig i butikken er det enkelt å friske opp en grå høstdag.011

En fin bukett på en regnværsdag. 

003

Jeg tok en tur til Stortovet en dag for å kikke i bodene der, kjøpte noen avokado ønsket at jeg trengte gulerøtter, for de så ekstra gode ut med bladene på. Avokadoen ble brukt på hjemmelaget burger som jeg laget sammen med en kamerat, perfekt mat til QI på skjermen.
001Åja, så har jeg farget håret! Det er en såkalt «Ombre» som går fra min naturlige hårfarge øverst og blir lysere nederst. Er veldig fornøyd, og fikk også klippet opp håret slik at bølgene i håret kommer tydeligere frem. Det var Trude på Theresesgate 35  som klippet og farget, og jeg er fornøyd med å si at jeg har fått en fast frisør i Oslo.

Nå har jeg nettopp bestilt billetter til Tsjekka! Jeg reiser for å besøke en venninne senere i høst, det blir bare en langhelg, men det blir helt supert, og jeg gleder meg allerede!

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s